Login

Find Your Muslim Life Partner

Premium service designed specifically for Muslims
Access to advanced messaging features
Trusted site backed by Cupid Media
prioritize getting to know each other first

Imam
Standard Member
Verified
Last active: 12 hours ago

24 Bekasi, Jawa Barat, Indonesia

Male / Single / ID: 20010065

Seeking Female 18 - 30 For: Friendship, Marriage

Last active: 12 hours ago

Overview

Imam

He's Looking For

Education:

High School
Any

Have children:

No
No

Drink:

Don't drink
Don't drink

Smoke:

Don't smoke
Don't smoke

Religion:

Islam - Sunni
Any

Occupation:

Other
Any

Member Overview

INFJ, Menarik,Enak diajak curhat,Sangat tertarik dengan teknologi tertentu,Gemar main Games,kadang iseng jahil,cadel -_- , Suka jalan-jalan kalo lagi g bokek haha , Suka nonton film luar negeri juga , kadang rajin kadang males , humoris , gampang bete kalo dicuekin , ramah tapi pemalu .. Gagal 8x...
INFJ, Menarik,Enak diajak curhat,Sangat tertarik dengan teknologi tertentu,Gemar main Games,kadang iseng jahil,cadel -_- , Suka jalan-jalan kalo lagi g bokek haha , Suka nonton film luar negeri juga , kadang rajin kadang males , humoris , gampang bete kalo dicuekin , ramah tapi pemalu .. Gagal 8x , sebagian besar alasan diselingkuhin, sebagian lain tidak cocok .. Quote pribadi .. Cari yang lebih ? Akan selalu ada orang yang lebih baik, kecuali kita sama2 melakukan yg terbaik .. Cari yang sempurna ? Mana ada, semua punya kekurangan, bersama itu baru sempurna karena saling melengkapi .. Cari fisik ? Gak menjamin , fisik gak menjamin hati yang baik .. Cari harta ? Harta g dibawa mati, harta bisa diusahain bareng2 , harta itu bonus untuk orang yang mau berjuang bersama ..
more

Seeking

Wanita yang baik, dimanapun kalian berada, wanita yang setia dan bisa menghargai .. Simple , Good Person , karena orang kepribadian baik itu udah pasti bakal Setia,Perhatian,Peduli,Hormat,Jujur dan Menghargai .. إِنْ شَاءَ اللَّهُ Aku akan jadi Imam yang baik untuk kalian .. talk via tlgrm...
Wanita yang baik, dimanapun kalian berada, wanita yang setia dan bisa menghargai .. Simple , Good Person , karena orang kepribadian baik itu udah pasti bakal Setia,Perhatian,Peduli,Hormat,Jujur dan Menghargai .. إِنْ شَاءَ اللَّهُ Aku akan jadi Imam yang baik untuk kalian .. talk via tlgrm id isyah8 or whtspp , zero eight eight two eleven seven seven two three seven three
more

More About Me

Imam

He's Looking For

Basic

Gender:
Verified
Male
Female
Age:
For privacy reasons, age is accurate to within 2 weeks
Verified
24
18 - 30
Lives in:
Bekasi, Jawa Barat, Indonesia
Any
Relocate:
Not sure about relocating
Any

Appearance

Hair color:
Black
Light Brown,Brown,Black,Blonde
Eye color:
Black
Any
Height:
5'10" (178 cm)
Any
Weight:
63 kg (139 lb)
Any
Body style:
Average
Average,Full Figured,Large and Lovely
Ethnicity:
Asian
Any
Facial hair:
Clean Shaven
N/A
Appearance:
Very attractive
Any

Lifestyle

Drink:
Don't drink
Don't drink
Smoke:
Don't smoke
Don't smoke
Eating habits:
No Answer
Any
Marital Status:
Single
Any
Have children:
No
No
Number of children:
N/A
Any
Oldest child:
N/A
Any
Youngest child:
N/A
Any
Want (more) children:
No
No
Occupation:
Other
Any
Employment status:
Other
Any
Income:
Prefer not to say
Any
Living situation:
Live with family
Live Alone,Live with family

Background / Cultural Values

Nationality:
Indonesia
Any
Education:
High School
Any
Languages spoken:
English,Japanese,Indonesian
Any
Religion:
Islam - Sunni
Any
Born / Reverted:
Born a muslim
Any
Religious values:
Very Religious
Any
Attend religious services:
No Answer
Any
Wear a Niqab:
N/A
Any
Wear a Hijab:
N/A
Any
Read Qur'an:
Prefer not to say
Any
Polygamy:
Don't accept polygamy
Any
Family values:
Moderate
Any

Hobbies & Interests

Entertainment:

Collecting, Computers / Internet, Dancing, Dining Out, Karaoke / Sing-along, Music (Listening), Movies / Cinema, Pets, Video / Online Games

Food:

American, Barbecue, Seafood, Italian, Fast Food / Pizza

Music:

Classical / Opera, Country / Folk, Jazz / Blues, Metal, Pop, Rap, Reggae, Religious, R'n'B / Hip Hop, Rock, Soft Rock, World

Sport:

Canoe / Kayak, Diving, Fishing, Gymnastics, Jogging / Running, Martial Arts, Swimming, Walking, Wrestling

More About Me

Favorite Movie:

Pokok nya film soal Mind Games atau Sci - Fi dan Horror ..

Favorite Book:

Gak suka baca buku , kadang bikin ngantuk .. nah kalo Ensiklopedia tuh suka bngt ..

Favorite Food:

Pizza , Burger , Pempek , Masakan Padang , Ikan ( Kecuali cakalang, rebon merah dan cucut ) , Ayam , Mie , Tekwan, Seafood, Daging ( Kecuali yang haram ) ..

Favorite Music:

Sebenernya sih suka semua , tapi yang paling utama itu Jazz dan Classic ..

Dress Style:

casual , rapih , menarik , kadang suka bergaya ala amerika jepang dan korea , kalo dirumah sih santai ..

Humor:

wah 90% humoris suka bngt sm yang komedi2 ..

Hobbies & Interests:

Berenang , Games , Komputer , Jalan - Jalan , ngobrol2 ..

Travelled:

baru Indonesia haha

Cultural Adaption:

sangat cepat

Romance:

hmmm beda orang beda cara

Personality:

cukup misterius tapi sangat menarik ..

My Perfect Match is:

Seperti yang dijelaskan di atas ..

CupidTags
Click on the CupidTag to view members who have tagged themselves with this word. To add one of these CupidTags to your own profile click on the '+'

Shy

Safety Tip - Do not send money for passports or visas

If you meet someone from another country and want them to visit you, do not send them money to pay for passport fees, visa fees or processing fees. Check all immigration rules before inviting someone to visit you. Report anyone who you are suspicious about by clicking the "Report Abuse" icon.